Min vårfavorit

Den är grön, den är lång och lite fjällig i toppen.
Den är knaprig och söt och det godaste är knoppen.

image

Vad kan det vara? Min vårfavorit är sparris så klart. Knopparna bara sprutar upp så här års. Jag brukar halvera dem på längden, fräsa dem i lite smör och sedan hälla på en skvätt vatten och bräsera ett par minuter. Lite salt på och sen skjuts in i munnen!

image

Annonser

3 reaktioner till “Min vårfavorit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s