Ingrid Marie

Skalet var knallrött och ganska tjockt, men där innanför dolde sig en saftig och syrlig smakexplosion. Det var ett av de godaste äpplen jag nånsin smakat: Ingrid Marie årgång 2016.

Det här året bör rimligen gå till historien med tanke på alla fina äpplen. 

Dessa äpplen ska jag packa ett och ett i papper och förvara i trädgårdsboden tills minusgraderna gör sitt intåg. Då får de flytta in i källaren, fast där är det egentligen lite för varmt. Å vad jag skulle vilja ha en riktig gammaldags jordkällare! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s