Ett ögonblick, omtappning sker

​Midvinternattens köld är hård, då passar vi på att tappa om blåbärs- och vinbärsmadeiran. 

Klar och fyllig i färgen, en tydlig smak av både blåbär och vinbär och den härliga brödigheten som kännetecknar ett ofärdigt vin. Balansen mellan syra och sötma är i alla fall perfekt för tiden, lite mer socker kommer ju att förbrukas nu när den får stå och efterjäsa. Då närmar sig denna madeira kanske ost- och kexstadiet, nomnomnom!

Sen återstår bara saneringsarbetet. Det har i och för sig en fördel i att hela badrummet luktar fräsch simhall av specialmedlet. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s