Pimpa din müsli

Teo och jag gjorde müsli. Jag räknade ut att jag gjort müsli ungefär 100 gånger sedan vi började 2005. Man ledsnar aldrig på den sköna känslan när händerna knådar ihop gryn, frön, olja och vatten till en fuktig massa. Doften vid rostning är också svår att tröttna på.

Vi brukar ha i ett par deciliter russin efter rostning för att det är gott och vackert. Men nu var russinen nästan slut. En snabb sökning i skafferiet gav utdelning: strössel!

Mmm, så dekorativt med pärlor i müslin. Frukosten förvandlas till en glamourös stund.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s